Resurse pentru tine


Fiind un grup de profesioniști cu o vastă experiență, asociația West HR organizează o serie de cursuri pe domeniul HR, adaptate nevoilor angajaților sau ale companiei tale. Cursurile pot fi personalizate sub diverse aspecte: durata lor, dimensiunea grupurilor de participanți, domeniul de activitate vizat, abilitățile dorite a fi dezvoltate, competențe și comportamente dorite a fi evidențiate.

Tu de ce cursuri ai avea nevoie?

Responsabilitate socială


De la analiză și până la structurarea activității propriu-zise, îți punem la dispoziție toată expertiza noastră în domeniul resurselor umane astfel încât, după parcurgerea acestor pași tu să ai toate informațiile necesare pentru implementarea unui proiect CSR.

Experiența noastră. Proiectul tău.

Consultanță HR


Pentru proiectele complexe în care simți nevoia unei păreri avizate, îți oferim accesul la o comunitate de specialiști cu experiență în mediul corporate, care îți pot oferi informații, soluții rapide și eficiente indiferent de nivelul de dificultate al acestuia. Astfel, economisești nu doar timp, ci și resurse financiare.

Împreună suntem mai eficienți

Informații actualizate


Considerăm că fiecare manager de business are nevoie de niște direcții clare în ceea ce privește mecanismul de funcționare al unei companii, incluzând resursa umană. Oferind expertiza unei comunități de specialiști HR, West HR Association îți pune la dispoziție toate informațiile necesare, astfel încât atât sistemul intern, cât și cel extern de funcționare al business-ului tău să fie unui echilibrat.

Deciziile informate sunt cele mai potrivite