Implică-te prin sponsorizare

Îți mulțumim pentru interesul pe care îl arăți asociației West HR și îți oferim numeroase oportunități pentru a-ți crește vizibilitatea în mediul de business și în cadrul comunității sociale din partea de vest a țării.

Sponsor cu Personalitate


Îți oferim posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de acțiuni, pe cele care ți se potrivesc și care îți completează cel mai bine business-ul. De aceea, te invităm să ne contactezi pentru a stabili împreună un plan personalizat de sponsorizare.

Sponsor de Eveniment


Evenimentele sociale pe care le organizăm sau la care participăm au nevoie mereu de sponsori de încredere, de aceea îți oferim șansa de a sponsoriza diferite tipuri de evenimente, fie că este vorba despre o campanie amplă socială, de o conferință de 1 zi sau de o sesiune de comunicare de 2 ore.

Partener Strategic


Ai la dispoziție oportunități de sponsorizare la diferite niveluri strategice, fiecare dintre ele generând o serie de beneficii.

Descoperă cel mai nou proiect al Asociației WHR

Expertiza membrilor provine cu precădere din domeniul Managementului Resurselor Umane însă interesele Asociației se îndreaptă către toate domeniile care au legătură cu bunăstarea individului, de aceea proiectele noastre sunt diversificate într-o paleta largă de activități: reducerea șomajului, dezvoltarea competentelor cerute pe piața muncii, organizarea de activități menite să contribuie la balanța munca-viață personală a angajaților, strângere de fonduri pentru ajutarea unor terțe organizații active în domenii precum sănătate, educație, integrare socială, etc.

Proiectul Maternitatea Odobescu
«O clipă pentru toată viața»

Fiecare proiect marca West HR contribuie la oferirea unor condiții mai bune de trai în rândul locuitorilor Timișoarei și implicit în rândul comunităților create în jurul acestor inițiative. Creșterea numărului de nașteri premature, precum și lipsa condițiilor optime de spitalizare a copiilor născuți înainte de termen, ne-au determinat să luăm atitudine și să cerem "O clipă pentru toată viața", prin modernizarea, reconfigurarea și renovarea a 310m din cadrul Maternității Odobescu (secția prematuri).
Demersul nostru a strâns 310 voluntari care au contribuit la îmbunătățirea spațiilor interioare, fără modificări structurale, înlocuirea instalațiilor medicale și tehnice, dotarea cu instalații PSI a Clinicii de Neonatologie a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara, toate aceste însemnând în cifre, o investiție de cca. 80.600 euro.
 

WHRA se implică!

Proiect pentru copii
« Două tone de monede »

Nici în 2018 nu luăm pauză, ci ne concentrăm pe găsirea soluțiilor pentru problemele reale pe care le întâmpinăm în viața de zi cu zi. Așadar, pentru inițiativa destinată copiilor cu probleme de sănătate hemato-oncologice, am ales să facem lucrurile vizibile, amplasând o cutie de mari dimensiuni în centrul Timișoarei, dedicate strângerii de fonduri necesare achiziționării de medicamente de specialitate pentru cei mici.
Proiectul caritabil "Două tone de monede", s-a desfășurat în perioada 15 mai-15 aprilie 2018, în care trecătorii au putut vedea în timp real evoluția sumei strânse în cutia din material transparent, precum și greutatea acesteia în monede, prin intermediul unui cântar industrial. Donațiile strânse au fost folosite pentru cumpărarea necesarului de medicamente hemato-oncologice care nu se găsesc pe piața farmaceutică românească.

Proiectul Louis Țurcanu
« Împreună putem da o șansă la viață ! »

2015 a reprezentat pentru asociația noastră un an extrem de important din punctul de vedere al inițiativelor sociale, cea mai marcantă dintre acestea fiind campania de strângere de fonduri « Împreună putem da o șansă la viață ! », proiect ce viza dotarea cu aparatură a Secției de Anestezie și Terapie Intensivă Pediatrică a Spitalului de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu”.
Inițiativa noastră a fost susținută de BRD Groupe Société Générale, principalul partener care ne-a fost alături pe toată durata campaniei de strângere de fonduri.
În urma acestui demers, cu suma strânsă din donații, s-au putut achiziționa echipamente, paturi și alte materiale necesare pentru îngrijirea celor peste 2.500 de copii care ajung anual în secţia de anestezie şi terapie intensivă pediatrică a Spitalului de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara.